Accessoires

In deze categorie vind u alles terug omtrent waterskilijnen, sup en kajakpeddels, enzoveel meer.

Belangrijk om weten! De touwen die worden gebruikt voor gemotoriseerde watersporten zullen variëren van verschillende constructiemethoden tot gebruikte materialen. Wij raden aan om bijhorende touw te kiezen voor uw funproduct. Opgelet! Klassieke blauwe touwen/ Bouwtouwen of landvasten worden afgeraden.

Waterski touwen zijn anders in die zin dat ze zelden een doorlopend touw zijn (tenzij beginnerstouwen), in plaats daarvan zijn wedstrijdtouwen verkrijgbaar in lengtes van 22m met 5, 8 of 10 secties. Deze secties kunnen worden verwijderd om de lengte van het touw in te korten naarmate je vordert. Een touw van vijf of acht secties is geschikt voor de meeste vaardigheden. Waterski touwen zijn ook rekbaarder dan de touwen voor wakeboarding omdat deze als een schokdemper fungeert wanneer de skiër tussen de bochten door het zog kruist. Daarom zijn deze touwen over het algemeen gemaakt van polypropyleen. In tegenstelling tot wakeboard touwen hebben de handvatten van een waterski touw een kleinere handgreep tussen de 29-33cm.

Het is handig om te weten dat wakeboardtouwen een zeer kleine hoeveelheid rek of helemaal geen rek moeten hebben, in tegenstelling tot waterski-touwen; deze eigenschap helpt bij het uitvoeren van luchttrucs gemakkelijker naarmate je vordert in de sport. Het kiezen van de juiste touwlengte is zoals het kopen van de juiste schoenmaat, het is uitermate belangrijk, vooral als beginner. De ideale lengte om te beginnen is 21m, die kan worden ingekort met de normale 1m secties naarmate je de vaardigheden ontwikkelt voor luchttrucs, kun je het touw verlengen tot 23 meter, waardoor je beter in staat bent om op te rapen. snelheid en geeft u meer luchttijd. Net als waterski-handvatten, zijn wakeboard-handvatten gemaakt van tal van materialen. In tegenstelling tot waterski-handvatten zijn wakeboard-handvatten veel breder, 33-38 cm, zodat je het handvat achter je rug kunt passeren tijdens het uitvoeren van luchttrucs.

Het is ook belangrijk op te merken dat touwen die zijn ontworpen voor een van de bovengenoemde watersporten, niet geschikt zijn voor het slepen van opblaasbaar speelgoed. Sleepkabels worden gecategoriseerd op basis van het aantal personen / gewicht van personen om voldoende breeksterkte te bieden.

Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Naast verzenden bieden wij ook afhaalmogelijkheden aan. Dit STEEDS op afspraak en nadat u van ons een mail ontvangen heeft dat uw bestelling verwerkt is en  klaarstaat.

Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd