Trudesign Schoepje ovaal 2”

91045
€30,65
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Trudesign
Levering: 1-3 werkdagen

De Trudesign wierschoepjes zijn ontworpen om grote voorwerpen weg te leiden van waterinlaten terwijl het vat is in beweging. Dit helpt problemen met het opzuigen van zeewier/zeegras, stokken of afval te voorkomen in motorinlaten en het blokkeren of verstoppen van inlaatfilters. De zeef fungeert als een eerste filter dat wordt gereinigd door waterbeweging.

De ronde zeef is ontworpen voor gebruik in stationaire toepassingen waar het risico op aanzuigen bestaat ongewenste objecten.
Tru-Design wierschoepjes elimineren de bijbehorende corrosie- en elektrische verbindingsproblemen met metalen beslag. Ze kunnen worden overschilderd met antifouling en kunnen in de romp worden gestroomlijnd zonder zorgen over corrosie.

Productfiche

Bewaar dit product voor later

Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd