Slam Mid Season Sale -20%
Ontvang 20% korting op ons volledig Slam assortiment. Uw kortingscode: IQFCVWVP0LZY
Workshop "Splitsen"
Leer de verschillende splitstechnieken van moderne lijnen. In samenwerking met "De Lijnenspecialist". 13/11/2021 van 14u -18u , zaal Molenhoek te Stabroek.
Koop uw tickets
Previous
Next

Ultramar Sail & Spinnaker Coating

Art.nr. 850521
€45,96
Op voorraad
1
Productgegevens

Ultramar Sail & Spinnaker Coating is een super sterke Coating die uw jachtzeil beschermt tegen vuil water, schimmels, groene aanslag, muggen en al het andere vuil. Het zeil blijft droog. Nieuw zeildoek blijft veel langer schoon en het geeft oude zeilen een tweede leven! Speciaal geschikt voor een: Wovens – geweven zeildoek voor toerzeil en wedstrijdzeil, Laminaten – laminaat zeildoek voor toerzeil en wedstrijdzeil Spinnaker – spinnakerdoek voor toerzeil en wedstrijdzeil
Afhankelijk van het doeksoort is 1 liter Sail & Spinnaker Coating voor tussen de 20 m² en 30 m² doek.
Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden: 1000ml en 2500ml

Bewaar dit product voor later

D&D Sails is dé online watersportwinkel met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle watersportartikelen. Bijna alles wordt direct uit voorraad geleverd, zodat je je bestelling snel in huis hebt. Naast de webshop heeft D&D Sails ook een afhaalbalie in Stabroek waar uw bestellingen voor je klaargelegd kunnen worden. Er is ook de mogelijkheid om Gill zeilkleding te komen passen. Steeds op afspraak!

Bij D&D Sails vind je watersportartikelen voor alle watersporters. O.a. boot onderdelen, alles voor je boot onderhoud en een grote collectie zeilkleding. D&D Sails is een familiebedrijf die zelf actief is in de zeilwereld.

Prijs-Kwaliteit gegarandeerd. Goede service. Gratis verzending

.

vww_label_option4

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd