Blokken

Uitgebreide zeilervaring in huis en een innovatief design in combinatie met hightech materialen en geavanceerde productiemethodes zorgen ervoor dat u in alle opzichten op de Rutgerson blokken kunt vertrouwen in alle weersomstandigheden.

Hoe de belasting op uw blok te berekenen


De blokbelasting wordt bepaald door de hoek en trekkracht van de lijn. Dus als je 100 kg kracht in de lijnen hebt en de hoek daartussen is 0 °, dan is de blokbelasting 200 kg. En als de lijnkracht 150 kg is en de hoek is 100 °, dan is de blokbelasting 194 kg .


Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Naast verzenden bieden wij ook afhaalmogelijkheden aan. Dit STEEDS op afspraak en nadat u van ons een mail ontvangen heeft dat uw bestelling verwerkt is en  klaarstaat.

Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd