Genuasysteem

Het is mogelijk om het genuasysteem aan te passen zodat het perfect aansluit bij uw boot en uw wensen. Het systeem is opgebouwd uit modules met verschillende toepassingen. De genua travellers zijn er in drie maten voor boten tot 50ft. Er zijn twee modellen beschikbaar, één met een plunjerstop voor rupsen met stopgaten en de andere met een 2: 1 stuurkabelschijf voor sporen met een verborgen bevestigingsmechanisme.

Het middenpin-draaibare hoofdlichaam maakt uitlijning met de vellen mogelijk, niet alleen zijwaarts maar ook tegenover de travellerkar. Een ander cruciaal voordeel met de Rutgerson Genoa traveller is dat de "Head" op zichzelf staat, waardoor het risico op schuren / scheuren van het vel wordt geminimaliseerd. Om de traveller te gebruiken, vergrendel de kar op zijn plaats met de plunjerstop of zet hem vast in de open positie voor een "semi-zwevend" functie.
Genua travellers van Rutgerson kunnen onder belasting soepel worden afgesteld dankzij een composietmateriaal dat tussen de traveller en de kar is aangebracht. De twee schijven simuleren een grotere schijf, die een lager afwerkingspunt heeft en minimaliseren het schuren op alle componenten.
Zoals bij al onze railsystemen is er geen onderhoud nodig.

Hoe de belasting op uw controlelijn te berekenenDe maximale belasting op de stuurlijn is afhankelijk van de doorbuiging van de plaat . In de grafiek vind je de belastingsfactor voor de controlelijn die overeenkomt met de verschillende plaathoeken.

Hoe een Genoa System te kiezen

Hieronder ziet u welke auto voor het genuasysteem wij doorgaans aanbevelen, afhankelijk van de grootte van de boot.

Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Naast verzenden bieden wij ook afhaalmogelijkheden aan. Dit STEEDS op afspraak en nadat u van ons een mail ontvangen heeft dat uw bestelling verwerkt is en  klaarstaat.

Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd