Grootschootsysteem

Het Rutgerson grootschootsysteem verhoogt de duurzaamheid en prestatie van dat onderdeel door zijn slimme constructie en Roll-link functie. De unieke constructie van het railsysteem maakt het product volkomen veilig. De reizigers kunnen niet met geweld van het spoor worden losgemaakt of door een ongeval, dus zelfs als het product onder extreme omstandigheden breekt, blijft de reiziger aan de baan vastzitten om verwondingen aan de bemanning en de uitrusting te voorkomen.

Hieronder zie je welk systeem we doorgaans aanbevelen, afhankelijk van de grootte van de boot.De maximale belasting op de grootschootbaan is afhankelijk van de afstand tussen de zijkanten in de kuip die bij de grootschoottrack niet wordt ondersteund. Om de maximale belasting te verkrijgen, meet u de afstand en voegt u deze in de grafiek.

Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Naast verzenden bieden wij ook afhaalmogelijkheden aan. Dit STEEDS op afspraak en nadat u van ons een mail ontvangen heeft dat uw bestelling verwerkt is en  klaarstaat.

Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd