Opblaasbare Sup Boards

Wij bieden diverse opblaasbare Sup Boards aan voor iedere SUPer. Ontdek merken zoals MOAI en Aqua Marina. Beginneling of gevorderde? Het maakt niet uit!

Waar moet je opletten bij de keuze van een Sup Board. Ten eerste overweeg goed waarvoor je het Sup Board gaat gebruiken. Stel je de vraag of je korte of lange afstanden gaat doen? Ben je nog een beginneling of ben je al meer gevorderd? Ga je voornamelijk op plat water of ben je van plan om de golven te trotseren? Ga je samen op een Sup Board of alleen?

Onthoud heel goed dat zowel de dikte als de lengte ook een belangrijke rol spelen in je keuze. De meeste Sup Boards hebben een dikte tussen 10 en 15cm. Een Sup Board van 10 cm is minder stabiel dan een Board van 15 cm. Een bijkomend weetje, hoe langer het Sup Board, hoe stabieler deze op het water ligt. Onthoud ook hoe breder het Sup Board, hoe meer stabiliteit op het water.

Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Naast verzenden bieden wij ook afhaalmogelijkheden aan. Dit STEEDS op afspraak en nadat u van ons een mail ontvangen heeft dat uw bestelling verwerkt is en  klaarstaat.

Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd