Patrijspoorten

Het ontwerp en de constructie van Rutgerson-patrijspoorten passen op alle soorten boten, maar ze zijn met name geschikt voor het hogere segment van de markt omdat hun geweldige klasse een toegevoegde waarde biedt. De Rutgerson patrijspoorten zijn diepgetrokken in Zweeds roestvrij staal 316L en gepolijst tot een hoge glans. De meest gebruikte materialen van andere merken zijn celrubber of samendrukbaar schuim, maar in de loop der jaren vallen ze geleidelijk uiteen. Deze materialen zijn ook kwetsbaar voor vervorming door de hoge druk op de afdichting wanneer de patrijspoort gesloten is.

De patrijspoorten van Rutgerson zijn uitgerust met een hoogwaardige siliconen rubberen pakking die zeer duurzaam is en zo lekkage voorkomt. De patrijspoorten zijn verkrijgbaar in ovale, elliptische, rechthoekige, gebogen-rechthoekige en ronde vormen in zowel vaste als openingsmodellen. Alle patrijspoorten zijn verkrijgbaar in verschillende diepten. De scharnieren zijn gemaakt van polyamide en hebben een wrijvingsfunctie die ervoor zorgt dat het glas in verschillende posities open blijft.

De acetaalknoppen zijn zo ontworpen dat de sluitdruk kan worden gevarieerd.


Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Naast verzenden bieden wij ook afhaalmogelijkheden aan. Dit STEEDS op afspraak en nadat u van ons een mail ontvangen heeft dat uw bestelling verwerkt is en  klaarstaat.

Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd