Tafel Lagun & Onderdelen

De populaire LAGUN boottafel is ideaal voor in de kuip. De tafel is afneembaar en gemakkelijk in een kleine ruimte op te bergen aangezien de tafelpoot opvouwbaar is. De tafelpoot wordt tegen de kuiprand bevestigd d.m.v een montageplaat.

De tafel wordt compleet geleverd met montageplaat, bouten, vulstukken en versterkingsplaat voor aan de binnenzijde. De tafelpoot is van zilver geanodiseerd aluminium. Blad van watervast imitatieteak met teaklijst.. De LAGUN tafel is draaibaar, in hoogte verstelbaar, zijwaarts te verstellen en opvouwbaar. Model 259510 is het meest gangbaar. Het andere model 259500 is verkrijgbaar op aanvraag.

Heeft u vragen of wenst u advies, aarzel dan niet om ons te mailen. Wij helpen u graag verder.


Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Naast verzenden bieden wij ook afhaalmogelijkheden aan. Dit STEEDS op afspraak en nadat u van ons een mail ontvangen heeft dat uw bestelling verwerkt is en  klaarstaat.

Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd