Thermische kleding

Bescherm je tegen de koude met warme onderkleding van Gill. Het is belangrijk dat u zich kleedt volgens het 3-lagen systeem. De eerste laag, de basislaag houdt u droog en warm. De tweede laag, de tussenlaag houdt uw lichaamswarmte vast en voert vocht af. De derde laag, de buitenste laag geeft bescherming tegen regen, wind en sneeuw. Bijkomend een paar warme sokken, muts en zeilhandschoenen en je kan de koude trotseren. D&D Sails biedt u thermisch ondergoed, fleece truien van het populaire merk Gill aan.

Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Naast verzenden bieden wij ook afhaalmogelijkheden aan. Dit STEEDS op afspraak en nadat u van ons een mail ontvangen heeft dat uw bestelling verwerkt is en  klaarstaat.

Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd