Valstoppers

De Rutgerson valstoppers kunnen dankzij een unieke combinatie van slimme constructie en hoogwaardige materialen veel zwaardere belastingen aan dan vergelijkbare maten van andere fabrikanten op de markt. Je zult merken dat het hanteren van de lijnen veel gemakkelijker is met Rutgerson valstoppers. Uiteraard zorgt de koppeling ervoor dat het touw continu kan worden bijgesneden zelfs als het in een vergrendelde positie is.

Hoe een valstopper te kiezen

Van welke touwkoppeling u afhankelijk bent het benodigde maximale laadvermogen, de touw diameter en de kwaliteit van het touw.

Ecologisch varen: Solbio Marine XL

Solbio Marine is wereldwijd de #1 natuurlijke toiletvloeistof voor mobiele toiletten en vuilwatertanks.
Een unieke 4 in 1 formule : afvaltank, spoelwatertank, vuilwatertank en een doeltreffende zelfreiniger. Ontdek meer!

Lees verder »

                                           

U kan bij ons terecht voor zeilkleding, dekbeslag, techniek en motor, electra, onderhoud, antifouling en coating, dekuitrusting, navigatie en veiligheid, comfort aan boord en waterfunaccessoires .

Wij bieden een groot aantal kwaliteitsvolle merken aan zoals Gill, Rutgerson, Hempel, International, Dulon Marine, Deckmate, MOAI en Aqua Marina, UltramarXl, Solbio, Vake en Dulon Marine enzo. Al onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd volgens prijs – kwaliteit.

Klantenservice staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Naast verzenden bieden wij ook afhaalmogelijkheden aan. Dit STEEDS op afspraak en nadat u van ons een mail ontvangen heeft dat uw bestelling verwerkt is en  klaarstaat.

Heeft u vragen, contacteer ons gerust.

Gratis verzending binnen België.

Snelle levering internationaal

Veilig betalen

Via SSL encryption

Omruilen

14 dagen bedenktijd